Kevään ja kesän 2016 meikkitrendit

22.3.16 Jenniina Lehto 0 Kommenttia

Tämän kevään ja kesän meikkitrendeistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Nyt ovat pinnalla niin luonnolliset meikit kuin näyttävät huulet, erikoiset rajaukset ja sininen silmämeikki. Kesää kohti myös pastellisävyt lisääntyvät meikeissä. Paksut ja tummat kulmat pysyvät edelleen pinnalla. Myös 90-luvulta tutut meikkitrendit ovat taas täällä.

Tässäpä muutama kuvakollaasi kevään ja kesän trendeistä.Nude meikissä pääpaino on ihossa, joka meikataan todella kuulaan ja raikkaan näköiseksi. Myös pronssin hohtoinen iho ja pronssinen silmämeikki näyttävät todella hyvältä.


Huulissa käytetään nyt voimakkaita ja rohkeitä värejä; punaisen eri sävyjä, oransseja, vadelmaisia sekä tumman luumun ja kirsikan sävyjä. Tumman huulipunan kanssa silmämeikki kannattaa pitää yksinkertaisena. Silmiin voi tehdä pelkät rajaukset tai jättää silmämeikin kokonaan pois.


Sinistä silmämeikkiä näkee nyt muotinäytöskuvissa ja lehtien palstoilla todella paljon. Silmät voi joko rajata sinisellä rajauskynällä tai rohkeimmat voivat käyttää sinistä luomiväriä koko luomella. Sinisessä silmämeikissä erityisesti ruskeat silmät pääsevät oikeuksiinsa.


Pastellisävyt ovat tietenkin taas kesää kohti mentäessä pinalla. Ihania pastellisävyjä voi käyttää niin huulissa kuin silmämeikissäkin.


Lisäksi 90-luvulta tutut ruskeat ja nudet huulipunat sekä koko silmää kiertävä musta rajaus ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa.
  
Mitäs mieltä te olette kevään ja kesän meikkitrendeistä? Onko joukossa suosikkeja tai inhokkeja?0 kommenttia :