Uusi kauneushoitola Oulussa

19.4.16 Jenniina Lehto 2 Kommenttia


Tämä kirjoitus ei liity tällä kertaa meikkeihin, vaan ajattelin vinkata Oululaisille lukijoille, että Ouluun, Studio Uleåborgiin, on avattu uusi kauneushoitola. Aloitin siellä työt huhtikuun alussa ja siellä on aivan ihanat uudet tilat. Lisäksi sain sinne ihan mahtavat luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjat Essen ja Kivvin.


Esse on todella tehokas ja laadukas luomusertifioitu ammattikosmetiikkasarja, joka seuraa ja hyödyntää tieteen viimeisimpiä saavutuksia. Iho koostuu suurelta osin mikrobeista ja suolisto ja iho ovat käytännössä riippuvaisia mikrobeista toimiakseen kunnolla. Minusta oli aika yllättävää, että ihmisen mikrobeista 29 % sijaitsee suolistossa ja jopa 21 % iholla! Essen tavoitteena onkin säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien bakteerien kasvua iholla. Mikrobien monimuotoisuus on tärkeää, sillä jos yksi laji pääsee vallalle, tuloksena on usein jokin sairaus iholla, kuten akne tai ekseema. Esse hyödyntää tuotteissaan prebiootteja, joilla ravitaan valikoidusti ihon hyviä mikrobeja. Lisäksi tietyissä tuotteissa on myös probiootteja, joilla muutetaan aktiivisesti ihon mikrobikantaa. Esse on jopa onnistunut kehittämään ensimmäisenä maailmassa kosmetiikka tuotteen, joka sisältää eläviä probiootteja. Tämän lisäksi Essen tuotteissa käytetään mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita ja kaikkien tuotteiden pH - arvo on tasapainotettu tasolle 4-5.


Essen tuotteilla on saatu todella hyviä tuloksia ongelma ihojen ja todella herkän ihon hoidossa. Minullakin on perioraalidermatiitti ja ainakin tähän asti tuotteet ovat sopineet minulle hyvin. Tosin nyt iho on ollut hyvässä kunossa eikä näppyjä ole ollut, mutta mielenkiinnolla odotan miten näpyt reagoivat Essen tuotteisiin, kun ne taas tulevat. Minulla yleensä puhkeaa perioraalidermatiitti kesäisin, kun helteet alkavat, joten kohtahan niitä näppyjä on taas luvassa.

Essestä voi lukea lisää sarjan nettisivuilta sekä ihastuttavan Katja Kokon blogista, joka on ehdottomasti yksi minun lempi blogeistani.

Toinen hoitolan ihonhoito sarja on latvialainen Kivvi. Kivvi on myös aivan ihana sarja ja niiden pakkaukset ovat todella kauniita. Kivvi-tuotteiden perustana ovat Baltian metsien marjat, jotka sisältävät runsain mitoin vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka hoitavat ihoa. Tuotteissa on käytetty myös eksoottista kiiviä. Kivvin tuotteissa käytetään luonnollisia, mietoja säilöntäaineita eteerisitä öljyistä. Tuotteissa ei käytetä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai mineraaliöljyjä.
 
Teen hoitolassa kasvohoitojen lisäksi myös jalka- ja käsihoitoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, sokerointeja, meikkauksia sekä kestolakkauksia. Hoitolaan ja hinnastoon pääsee tutustumaan tarkemmin Studio Uleåborgin nettisivuilla. Tulkaahan rohkeasti tutustumaan hoitolaan, minuun ja näihin ihaniin sarjoihin:)

2 kommenttia :

  1. Kävin just Jurliquen kautta kauneushoidossa, mutta on hyvä laittaa muistiin tämäkin kauneushoitola, koska minun kannattaisi käydä säännöllisesti ihonpuhdistuksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulehan joskus käymään:) Olen muuten seurannut sinun blogia jonkin aikaa ja siellä on paljon mielenkiintoisia juttuja. Pitäisi vaan itsekin aktivoitua ja alkaa kommentoimaan enemmän:D

      Poista