Testissä Zaon uusi hohdepuuteri

26.6.16 Jenniina Lehto 2 Kommenttia

Sain testiin Zaon uuden juuri ilmestyneen Shine up powder - hohdepuuterin ja olen aivan rakastunut siihen. Niin ihana! Sillä saa aivan mahtavasti hohdetta esimerkiksi juhlameikkiin ja varsinkin kuvissa kasvot näyttävät todella hyvältä. Arkimeikkiin riittää pieni hipaisu ja sillä saa kauniin hehkun kasvoille.


Tähän asti suosikki hohdepuuteri on ollut Lily Lolon Sculpt & countour duo:n hohdepuuteri, mutta nyt Zao hohdepuuteri nousi kyllä sen rinnalle. Lily Lolon ja Zaon hohdepuuterit ovat hieman erilaisia ja käytän niitä eri tarkoitukseen. Lily Lolo on ollut täydellinen arki hohde, sitä voi huoletta sutia kasvoille reilustikin ilman, että sitä tulee liikaa. Mutta sillä ei sitten taas saa sellaista kunnon hohdetta aikaiseksi, jonka Zaon hohdepuuterilla saa. Zaon hohdepuuterissa on enemmän hohdetta ja sitä riittää pienempikin määrä.

Minulla on myös Kjaer Weisin Radiance highlighter, mutta se on jäänyt valitettavasti vähälle käytölle, sillä siinä on minun makuuni liian näkyviä hileitä. Jos näitä kolmea vertaa keskenään niin Lily Lolon hohdepuuterissa on kaikista hillityimmin hohdetta ja se on kellertävän värinen. Zaon hohdepuuteri taas on enemmän persikkaisen sävyinen ja se hohtaa hieman enemmän kuin Lily Lolo.  Kjaer Weisin highlighter on voidemaista ja vaaleanpunertavan sävyinen. Jos sitä katsoo valoa vasten niin, siinä näkyy aivan pienen pieniä glitteri hileitä, joita Lily Lolon ja Zaon hohdepuuterissa ei ole.


Hohdepuuterin tarkoitus on tuoda valoa kasvoille, joten sitä voi laittaa poskipäille, kulmaluulle, silmien sisänurkkaan, nenän päähän sekä amorinkaareen. Tässä vielä hauska video Zaon hohdepuuterin käytöstä.

Minkä tyyppistä hohdepuuteria te tykkäätte käyttää ja mikä on suosikki tuotteenne? Vai käytättekö hohdepuuteria ollenkaan? 

* Hohdepuuteri saatu Zaon maahantuojalta

Kuvat: Liisa Väisänen
2 kommenttia :