Syksyn meikkitrendit 2/4: Purple rain

17.9.16 Jenniina Lehto 0 Kommenttia

Toisen syksyisen meikkilookin tein yhteistyössä Everyday Mineralsin kanssa. Everyday Mineralsin mineraalimeikkejä on myynnissä myös työpaikallani Studio Uleåborgissa, joten ne olivatkin minulle jo ennestään tuttuja. Aikaisemmin kirjoittamani tarkempi esittely Everyday Mineralsin meikkipohjista löytyy täältä.

Yksi tämän syksyn ja talven meikkitrendeistä on smokey eye - silmämeikki, jota näkyi paljon eri variaatioina muotinäytöksissä. En halunnut kuitenkaan tehdä mallille liian raskasta silmämeikkiä, sillä halusin, että tätä lookia voi käyttää arkena. Käytinkin silmämeikkiin Everyday Mineralsin ihanaa violettia Purple rain - rajausväriä koko luomelle ja häivytin sen harmaalla She`s complete - luomivärillä. Alaluomille laitoin vain hieman Purple rain - rajausväriä. Tämän lookin voi helposti muuttaa iltakäyttöön lisäämällä mustan sisärajauksen silmän ylä- ja alapuolelle sekä lisäämällä enemmän violettia rajausväriä alaluomelle. EDM:n rajausvärit ovat todella pigmenttisiä ja monikäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä, jolloin väristä saa joko kevyttä tai todella intensiivistä. 
Laitoin mallin kasvoille Semi-matte mineraalimeikkipohjan ja sen alle käytin silmänalusille ja T-alueelle hieman Brighten - korjausväriä kirkastamaan kasvoja. Kulmiin käytin kuivana ruskeaa Cinnamon street - rajausväriä ja huuliin huulivoidetta sävyssä Inspire, jossa on hieman vaaleanpunertava sävy. Itse tykkään käyttää Inspireä tumman silmämeikin kanssa. Mallin hiuksiin tehdyistä muutoksista voi käydä lukemassa Jennin Upeja-blogista.Meikki: Jenniina Lehto
Hiukset: Jenni Karjalainen
Kuvat: Suvi Vinblad
Yhteistyössä: 
Non-Boutique
Everyday Minerals
Schwarzkopf

0 kommenttia :