Treat Collection - kynsilakat

11.10.16 Jenniina Lehto 0 Kommenttia

Olen aikaisemmin testannut Bohon ja Benecosin kynsilakkoja ja nyt pääsin tutustumaan berliiniläisen Treat Collectionin - kynsilakkoihin. Sain Treat Collectonin maahantuojalta Love Beautyltä testiin ihania syksyisen sävyisiä kynsilakkoja sekä uusia kynsilakanpoistoliinoja. Treat collectionin lakat eivät ole luonnollisestikaan luonnonkosmetiikkaa, mutta ne ovat 5-free -lakkoja eikä niissä ole käytetty formaldehydiä, formaldehydi resiiniä, tolueenia, dibutyyliftalaattia eikä kamferia. Lisäksi lakat ovat myös gluteenittomia ja vegaaneja.


Treat Collectionin lakat ovat ylellisen näköisiä ja aika isoja, sillä pulloissa on 15 ml lakkaa. Itse käytän aika harvoin kynsilakkaa, joten omaan makuuni nämä ovat hieman liian isoja. En muista milloin olisin saanut käytettyä kynsilakan loppuun asti. Tykkäsin kuitenkin itse lakasta, sillä se kuivui todella nopeasti ja peittää jo yhdellä kerroksella aika hyvin. Parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen kuitenkin saa kahdella kerroksella alus- ja päällyslakan kanssa. Tykkäsin myös lakkojen siveltimestä, se oli hyvän kokoinen ja sopivan pehmeä, joten sillä sai tarkkaa jälkeä aikaiseksi.

Esittelen teille seuraavaksi kaksi ihanaa syksyistä sävyä; Deliciousin ja Mixed messagen. Yksi aivan ihana lakka jää vielä odottelemaan pikkujoulumeikki-postausta:)


Delicious on aivan ihana vähän harmahtavan ruskean sävyinen kynsilakka, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämäkin lakka peittää jo yhdellä kerroksella aika hyvin vaikka onkin vaalea lakka.

INCI: Butyl acetate, Ethyl acetate, Nitrocellulose, Adipic acid/Neopentyl glycol/ Trimellitic anhydride copoly- mer, Acetyl tributyl citrate, Isopropyl alcohol, Stearal- konium bentonite, Acrylates copolymer, styrene/acrylates copolymer, Silica, Benzophe- none-1, trimethylpentanediyl dibenzoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Poly- ethylene terephthalate, Sodium oxide, Polyacrylate-4, Polybutylene terephthalate, Ethylene/va copolymer, Acrylates copolymer, +/- Mica, Calcium aluminium borosilicate, Calcium sodium borosilicate, Synthetic fluorphlogopite, CI 77000, ci 77891 (nano), CI 15850, CI 15880, CI 19140, CI 77491, CI 77499, CI 77163, CI 77742, CI 77288, CI 77007, CI 77510, CI 42090, Aluminum hydroxide, Tin oxide, Calcium oxide


Mixed message - sävy taas on todella kaunis metallin hohtoinen vihreä sävy, joka taittaa valon osuessa kultaan. Lakka näyttää aina eri valossa eri sävyiseltä, mistä tykkään tosi paljon.
 
INCI: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nirtocellulose, Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylares Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Dimethicone, Triethylene Terephthalate, Sodium Oxide, Polyacrylate-4, Polybutylene Terephthalate, Ethylene/VA Coploymer, Acrylates Copolymer +/- Mica, Calcium Aluminium Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77000, CI 77891 (Nano), CI 15850, CI 15880, CI 19140, CI 77491, CI 77499, CI 77163, CI 77742, CI 77288, CI 77007, CI 77510, CI 42090, Aluminium Hydroxide, Tin Oxide, Calcium Oxid


Sain testiin myös uusia kynsilakanpoistoliinoja, jotka poistavat kerralla lakat kahdestakymmenestä kynnestä. Rehellisesti sanottuna, ajattelin ensin, että mitä järkeä näissä on, sillä halvemmaksihan se tulee ostaa kynsilakanpoistoainepullo, mutta sitten tajusin miten käteviä ne ovat. Minä ainakin huomaan aina vasta kotoa lähtiessä miten kamalassa kunnossa lakat ovat eikä niitä silloin kerkeä enää alkaa poistamaan. Olenkin nyt vain nakannut laukkuun yhden kynsilakanpoistoliinan ja poistanut lakat kätevästi työmatkalla linja-autossa tai töissä jossain välissä. Ja miten käteviä ne ovatkaan matkalla! Ei tarvitse raahata koko pulloa mukana, kun voi ottaa vain muutaman liinan mukaan.

Liinat eivät myöskään haise voimakkaalle, joten niitä kehtaa käyttääkin julkisilla paikoilla ja -kulkuvälineissä. Liinat sisältävät arganöljyä, niistä jääkin hieman öljyinen tunne kynsiin eivätkä kynnet näytä rutikuivilta niin kuin normaalisti kynsilakanpoiston jälkeen. Jos kynnet aikoo lakata heti uudestaan, kannattaa kädet pestä välissä saippualla, jotta öljy lähtee kynsistä. Liinoja myydään 25 kappaleen paketeissa 34,90 € hintaan, joten ei näitä ihan joka päivä viitsi käyttää, mutta ostan varmasti kaappiin paketin jemmaan reissuja ja hätätilanteita varten.

INCI: Dimethyl Glutarate, Dimethyl Adipate, Soybean Methyl Esters, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitamins A, C, E

Joko te olette testanneet uudet kynsilakanpoistoliinat ja onko Treatin lakat teille tuttuja?

0 kommenttia :