Päivän meikki: Black Diamond

15.12.17 Jenniina 2 Kommenttia

Ostin ensimmäistä kertaa Zuiin luomivärin itselleni ja olin todella yllättynyt miten pigmenttinen se on. En kyllä edes tajua miten en ole aikaisemmin niitä testannut, kun niitä saa täältä Oulustakin useammasta paikasta. Ostin siis mustan Black Diamond nimisen sävyn ja se todellakin on kunnon musta luomiväri eikä hailakan värinen, kuten monella luonnonkosmetiikan merkillä valitettavasti mustat yleensä ovat. Muutenkin tämä on aivan ihana sävy. Mustan joukossa on pieniä hopeisia hileitä, jotka kimaltelevat kivasti luomella. Tämä on kyllä aika täydellinen luomiväri uuden vuoden juhliin ja muihin bileisiin, jos tykkää tummasta silmämeikistä. Täytyypä käydä testailemassa ovatko muutkin Zuiin luomiväri sävyt yhtä pigmenttisiä.


 Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: Alima Pure, Satin Matte Foundation, Beige 1
Puro Bio, Matte Finish bronzing powder 01
Lily Lolo, Poskipuna Surfer girl
100 % Pure, Pretty Naked II - paletti: Illuminator

Silmät: Zuii, Luomiväri Black Diamond
Lily Lolo, Smoke & Mirrors - luomiväripaletti
Benecos, Natural kajal Black
Avril, mascara black

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03

Huulet: Zuii, Sheerlips Lipstick Crystal


2 kommenttia :

  1. Kaunis meikki :). Vaikka silmämeikki onkin upea ja voimakas, niin huomioni kiinnittyi kauniin sävyiseen huulikiiltoon :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos:) Tuosta huulimeikistä pitikin muuten kirjoittaa tuohon postaukseen, että laitoin ensin punaisen huulipunan ja vaihdoin sen sitten tuohon Crystal - sävyiseen huulipunaan ja huliin varmaan jäi hieman sitä punaista, kun siitä tuli tuollainen kiva vaaleanpunainen sävy. Tuo Crystal ei siis yksistään ole tuon sävyinen.

      Poista