Vuoden 2017 suosikki meikkituotteeni

18.1.18 Jenniina 2 Kommenttia

Vihdoinkin ehdin kuvata päivänvalossa tuotteita tähän postaukseen, joten tässäpäs tulee hieman myöhässä lista minun vuoden 2017 suosikki meikkituotteistani. Testailin viime vuonna paljon uusia tuotteita ja niiden joukosta löytyi lukuisia hyviä ja toimivia meikkejä. Listaan tähän nyt vain viisi täydellisintä tuotetta, joista tykkään itse todella paljon ja jotka ilahduttivat minua viime vuonna eniten. Vuoden 2016 listani näytti tältä ja niistä kaikki tuotteet ovat edelleen käytössä ja suosikkejani, joten ne kannattaa katsoa myös läpi, jos kiinnostaa.


                  5. 100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti


100 % Puren Pretty Naked II - meikkipaletti on ollut minulla kovassa käytössä ja siitä on loppunutkin jo hohdepuuteri, joka oli aivan ihana. Mielestäni tämä on käytännöllinen ja todella monipuolinen paletti, sillä tällä saa tehtyä niin tumman kuin vaaleankin silmämeikin ja sitä voi käyttää sekä arki- että juhlameikkiin. Se kulkee myös kätevästi mukana ja vie vähän tilaa. Tarkemman esittelyn paletista löydät täältä.


4. Zaon Soft tauch - mattahuulipuna Nude Sensation


Olen ollut ihan super innoissani Zaon uusista mattahuulipunista. Rakastuin heti Auburgine - sävyyn ja ostinkin sen  ja Nude Sensation - sävyn itselleni. Näistä on kuitenkin yllättäen suosikikseni noussut Nude Sensation, joka on aivan täydellinen nude sävy minulle. Se on ihanan luonnollinen joka paikan huulipuna, sillä käytän sitä arkena töissä, kotipäivinä kulmakynän ja mineraalimeikkipohjan kanssa "ei meikkiä" - meikissä sekä tumman silmämeikin kanssa illanistujaisissa ja muissa iltariennoissa.


3. Eco Sparklesin glitterit


En ole aikaisemmin edes ollut kauhean innostunut glittereistä, mutta kun törmäsin viime kesänä näihin Eco Sparklesin super ihaniin ja ekologisiin glittereihin, niin johan alkoivat glittermeikit kiinnostaa. Näitä en kylläkään käytä kovin usein, mutta nämä glitterit ilahduttivat minua viime vuonna niin paljon, että päätin ottaa ne listalle. Ihan mahtavaa, että näistäkin on keksitty ekoversio!

Minulla on itselläni ruusukullan värinen Burlesque - glittersekoitus, jota käytin tässä meikissä  sekä violetin sävyinen Unicorn - sekoitus, joka taas näkyy tässä meikissä. Mielestäni molemmat sekoitukset ovat aivan älyttömän kauniita.


2. Zuiin huulipuna Classic Red


Pakko mainita Zuiin huulipunat tänäkin vuonna, sillä ne ovat vain niin huippuja. Ostin Zuiilta Classic Red-sävyn ja se on aivan täydellinen. Niin ihana klassinen punainen, joka näyttää älyttömän hyvältä huulissa. Tällä saa hetkessä aamuisin piristettyä vaikka kuinka väsynyttä naamaa ja mieltä. Täydellisen sävyn lisäksi myös koostumus ja kestävyys ovat täysiä kymppejä. Tästä meikistä näkee miltä tämä ihanuus näyttää huulilla.

Nyt tätä postausta kirjoittaessa tuli mieleen myös Zuiin Black Diamond - luomiväri, joka olisi kyllä myös ansainnut päästä tälle listalle. Se on aivan täydellinen bileluomiväri; runsas pigmenttinen, kunnon musta luomiväri, jossa on ihania hopeisia hileitä. 


1. 100 % Puren Fruit Pigmented Healthy Foundation


En edes muista kuinka monta vuotta olen etsinyt sitä täydellistä luonnonkosmetiikan meikkivoidetta ja VIHDOINKIN löysin sen. 100 % Puren Healthy Foundationissa vaan on kaikki mitä minä haen meikkivoiteelta. Se levittyy todella hyvin, sitä voi huoletta kerrostaa ja sillä saa tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Meikkivoide on mattainen ja se "kiinnittyy" ihoon ilman, että tarvitsee käyttää puuteria eikä pinta jää rasvaiseksi tai tahmeaksi. Se ei myöskään keräänny niin helposti juonteisiin kuin rasvaisemmat meikkivoiteet minulla tekevät. Ja mikä parasta meikkivoide kestää oikeasti iholla kauniina koko päivän. Tämä oli kyllä ehdottomasti viime vuoden ilahduttavin löytö! Pidempi esittely meikkivoiteesta löytyy täältä.


Löytyikö listalta teidän lempituotteita? 

2 kommenttia :

  1. Hei wau, täytyy olla hyvä paletti jos sävyjä on jo loppunut siitä. :D Täytyypä laittaa ZAOn huulipunat myös korvan taakse vinkiksi, mulla oli joskus sellainen "tavallinen", ei matta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on mun eka paletti mistä joku nappi loppuu! Vähän kyllä harmittaa, ku se hohdepuuteri nappi oli niin hyvä. Mulla on myös niitä Zaon tavallisia huulipunia ja nämä matat on huomattavasti mattaisempia ja kuivempia, muttei kuitenkaan semmosia "huulet ruttuun" kuivia:D

      Poista