Päivän meikki: Rose Mist

16.2.18 Jenniina Lehto 2 Kommenttia

Käytin tämän päivän meikkiin kahta ihan super ihanaa tuotetta: 100 % Puren Cocoa Butter mattahuulipunaa sekä Zuiin Rose Mist luomiväriä. Puren huulipunan sävy on Cactus Bloom ja se on aivan käsittämättömän ihana kirkkaan oranssinpunainen sävy. Myös huulipunan pysyvyys ja pigmentti ovat todella hyviä. Huulipuna ei ole aivan niin matta kuin esimerkiksi Zaon mattahuulipunat, vaan enemmänkin puolimattainen.

Toinen ihana alkuvuoden löytö on tämä todella kaunis metalin hohtoiseen vaaleanpunaiseen ja kultaan taittava Zuiin luomiväri. Pigmenttiä löytyy myös tästä luomiväristä todella hyvin ja sävystä saa voimakkaan niin halutessaan. Aivan täydellinen kevät- ja kesä luomiväri ja sopii mielestäni aivan älyttömän hyvin yhteen punaisen huulipunan kanssa. 


Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja: 100 % Pure, 2nd Skin Foundation 
Couleur Caramel, Make up base moisturising & enlightening
Couleur Caramel, Contour & Glow trio
Posket: 100 % Pure, Cocoa Butter matta huulipuna Cactus Bloom 

Silmät: Boho, Gipsy Earth - luomiväripaletti: Jonc De Mer 151
Zuii, Luomiväri Rose Mist
Uoga Uoga, Rajausväri Forest Path
Avril, Mascara Black
Benecos, Natural Kajal White

Kulmat: Boho, Kulmakynä 03 Blond

Huulet: 100 % Pure, Cocoa Butter matta huulipuna Cactus Bloom
2 kommenttia :

  1. Tosi nätti meikki <3 olen tykästynyt punertaviin ja pinkkeihin luomiväreihin viime aikoina tosi paljon :) Sopii kauniisti punaisen huulipunan kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Itsekin olen nyt vasta viime aikoina ihastunut punertaviin luomiväreihin ja alkanut käyttämään niitä enemmän.

      Poista